Friptura de porc cu bere

de claudiaO in Porc, 2 Dec 2019 | 8192 vizualizari

 

Pentru ziua nationala am pregatit aceasta minunata friptura care se topeste in gura de frageda ce este.

 

INGREDIENTE

  • 6 buc ceafa de porc cu os
  • 6 buc pupla de porc
  • 500 ml bere
  • 1 plic condimente de gratar Deli'kat
  • sare, piper, cimbru
  • 1 capatana de usturoi potrivita
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 catei de usturoi feliati subtire
  • sos barbeque 2 linguri
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu bere:

Carnea o spalam si o zvantam. Curatam usturoiul si il razuim. Adaugam sare cam o lingurita, condimentele de gratar, piper juma de lingurtia si cimbru tot asa.Punem uleiul si frecam cu o lingura, apoi adaugam si sosul baerbeque si berea si amestecam sa se omogenizeze.

Luam bucatile de caren si le trecem pe rand prin marinada apoi le asezam cuminti in tava. Turnam toata masinada peste carne, acoperim cu folie si dam la cuptor. Dupa vreo ora indepartam folia, intoarcem carena si o dam din nou la cuptor. Peste iar vreo ora mai intoarcem odata, si lasm sa se rumeneasca usor. La final adaugam feliutele de usturoi si patrunjelul si mai lasam 5 minute in cuptor.

Servim cu pofta.

Noi am servit cu cartofi taranesti si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos dulce acrisor