Friptura de porc

de Rahela Velicu in Porc, 9 Mar 2017 | 2609 vizualizari

 

Daca este cu carne, orice mancare este gustoasa :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 1 cana de apa
  • 1 lingura Maggi secretul gustului
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Mai intai, taiem carnea si o punem in tava. Usturoiul il taiem marunt.

Amestecam pasta de tomate cu usturoiul, apa, sare, piper si condimente dupa gust.  Adaugam sosul peste carne si dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 1 ora.

Din cand in cand, mai adaugam apa si intoarcem carnea. La final, presaram oregano uscat deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga verdeata proaspata deasupra.

2

Este foarte gustoasa cu paine calda de casa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu muschi de porc