Friptura de ied impanata cu usturoi

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2010 | 24055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1/2 buc. ied
  • .1 pahar de vin alb sec
  • .ulei de masline
  • .1 morcov
  • .1 rosie
  • .1/2 lamaie
  • .cimbru
  • .rozmarin
  • .boia
  • .1 legatura patrunjel
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2-3 fire de usturoi verde
  • .piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ied impanata cu usturoi:

Se curata de pielite, se spala  bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.

Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru, rozmarin,boia

.Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se pune vinul, o cana cu apa,morcovul, rosia, lamaia ,toate taiate rondele,boabele de piper si patrunjelul verde.

Se da la cuptor  si din cand in cand se mai stropeste cu zeama din tava.

Se lasa sa se rumeneasca bine , se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ied impanata cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

ela 1

09.05.2010, 22:53

bunica aici deja e desmat culinar

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:29

Bunica,suntem cam guralive, nu?...........intradevar a fost tare bun, te rog indrazneste si gusta.................

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:30

ha,ha,ha...................cred ca ai dreptate,Ela.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Costita de porc la cuptor, cu cartofi