O nebunie de friturica cu mamaliguta si mujdei. Papi si nu te mai poti satura
Se curata crapul de solzi si intestine ,se portioneaza si se spala foarte bine.
Se pun bucatile de peste pe un prosop sa se scurga bine de apa, dupa care se tamponeaza bine cu un servet de hartie pt a nu ramane apa.Se condimenteaza cu sare si piper .
Se pune uleiul intr-o tava si se pune in cuptor pana se infierbinta foarte foarte bine si abia apoi se pun bucatile de peste ,altfel se fierbe nu se prajeste .
Se pune tava la cuptor pentru 15 minute la 200 grade ,dupa care se scoate tava se intorc bucatile de peste se pune usturoiul pisat bine amestecat cu sare si putina asa se mai pune tava la cuptor inca 20-25 minute la foc maxim 250 grade pana se rumeneste bine.
Se serveste cu mujdei si mamaliguta.
PS: va pun poza cu tatal meu cum curata pestele prins de el,e inebunit cu pescuitul