Baby caras la cuptor

de Constelatialeu in Crap / Caras, 8 Iun 2020 | 1699 vizualizari

 

Bun si vecinul de langa casa, mai ales cand merge la pescuit si-ti aduce si tie niste copilasi de caras. I-am ales pe cei mai mici si m-am gandit sa-i pregatesc la cuptor si asa am si facut.

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati baby caras
  • usturoi verde, am folosit doar partea verde
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 1 ardei capia
  • ulei cca 60 ml
  • 1 cana cu apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baby caras la cuptor:

Am curatat pestisorii de solzi si intestine, i-am spalat bine, apoi i-am asezat intr-o tava rotunda sau de care tava aveti, nu conteaza forma tavii. Am presarat sare in burta fiecarui pestisor, am presarat piper. Usturoiul , partea verde, l-am taiat marunt si l-am presarat peste peste, am taiat rosia feliute, ardeiul rondele , apoi am adaugat uleiul si apa. Am asezat tava rotunda in tava cuptorului, am turnat apa in tava cuptorului, focul l-am dat la minim si am lasat cca 1 ora si 30 min. Gata pestisorii, numai buni de mancat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baby caras la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap