Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume

de Sim0na in Pui, 31 Iul 2012 | 6374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 200 g iaurt natural 3,5%
  • 1 lingurita usturoi granule
  • 2 lingurita sos Worcestershire
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf de piper
  • 2 lingurite ulei de masline
  • ½ lingurita boia dulce
  • rosii
  • ardei gras verde
  • ardei gras rosu
  • ciuperci
  • ceapa alba
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete potrivit de mari si l-am pus la marinat intr-un amestec facut din iaurt, usturoi granulat, sos Worcestershire, sare, piper, ulei de masline si boia dulce. Am dat la frigider pentru 24 ore.

Dupa timpul de marinare am format frigaruile alternand bucatile de piept cu legumele, dupa cum doreste fiecare, apoi le-am pus pe gratar, si le-am lasat pana s-au rumenit bine.

Noi am servit frigaruile cu o salata asortata mare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui