Frigarui din carne de porc, piept de pui si legume

de nico15 in Porc, 22 Iun 2014 | 3333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g muschi de porc
  • 50 g ardei gras
  • 90 g ceapa
  • 150 g de piept de pui
  • 15 g de praz
  • 250 g de cartofi noi
  • 100 g cartofi mov
  • 7 g de boia afumata
  • Sare cu gust de afumatura
  • Cimbru
  • Ulei de masline
  • Sare, piper,
  • O ceapa
  • Usturoi
  • Vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din carne de porc, piept de pui si legume:

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si putin vin alb. Taiem carnea in cubulete aproximativ egale si masam sa se absoarba bine marinada. Dam la frigider 1-2 ore.

Fierbem cartofii in coaja. Dupa 20 de minute ii scoatem ii lasam sa se raceasca, ii vom curata de coaja. Vom taia cartofii in 4-6 felii. Luam o tava de aragaj o tapetam cu hartie de copt adaugam cartofii taiati in sferturi, adaugam ulei de masline, cimbru, paprica afumata, sare, piper si dam la cuptor pentru 25-30 minute, incercati este in functie de cuptorul dumneavoastra.

 Taiem legumele tot in cubulete potrivite, putem folosi ardei gras de toate culorile, ceapa, praz. Ce legume doriti dvs. Eu am folosit ardei rosu, praz si ceapa rosie.

 Am alternat carnea cu legumele si am pus pe grill spre frigere. Grilul trebuie sa fie incins si il vom unge cu ulei in avans. Normal ar trebui sa dureze maximum 15 minute, dar eu nu le-am pus direct pe flacara ci am lasat grilajul mai sus de aceea a durat mai mult.

Se servesc doua la portie, la final am adaugat si jumatate de rosie cherry. Eu am facut frigaruile anternand carne de porc si pui, dar se pot face doar din carne de porc sau numai din piept de pui in functie de alegerea dumneavoastra. A durat un pic mai mult deoarece intai am fiert cartofii si dupa aceea i-am dat la cuptor, daca doriti sa reduceti timpul puteti servi cu cartofi prajiti.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne de porc, piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

22.06.2014, 12:57

Ce bune!

Angelina_Elena 1

22.06.2014, 14:24

Tare bune!

Bya Ralu 1

22.06.2014, 16:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc la gratar