Este o reteta foarte buna pentru zilele de post, satioasa. Puteti folosi aceste frigarui ca si garnitura langa o friptura ;)
Intr-un bol amestecam uleiul, cu vinul, sare, piper, boiaua de ardei, busuiocul. Adaugm usturoiul curatat, pisat si mararul verde tocat marunt. Frecam bine acest amestec. Spalam ciupercile, le dam drumul in baitul de mai sus, le amestecam bine si le dam la frigider peste noapte, bolul il acoperim. A doua zi, luam betisoarele de frigarui si le punem in apa pentru 5 minute. Curatam ceapa, o taiem pe jumatate, spalam rosiile cherry. Luam cate un betisor, infingem in el ciuperci marinate, rosii si cate o jumatate de ceapa, in ce ordine doriti (puteti renunta la ceapa daca nu va place). Stropim un wok ceramic cu ulei. si il lasm sa se incinga (este de preferat sa le faceti intr-o tigaie grill, dar al meu nu mai este bun, se prinde tot de el). Asezam o parte din frigarui, le rumenim pe toate partile, la foc potrivit. La fel procedam cu toate. Le scoatem pe un platou si le sevim calde.
Sa aveti pofta!