Frigarui aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 9075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 grepfuit
  • bete din bambus pentru frigarui
  • salam
  • sunca
  • castravete
  • rosii
  • cascaval
  • branza
  • masline verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aperitiv:

Am taiat cubulete: salamul, sunca, cascavalul, branza, rosiile ( fara miez si seminte) castravetii.

Am intercalat bucatele pe fiecare bat. Am pus cate o maslina la fiecare capat al frigaruii, iar intre ele am asezat pe rand cate o bucata din fiecare: castraveti, rosii, salam, sunca, cascaval, branza.

La final am intepat toate betele intr-un grepfuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]