Friganele (Gigi-Papa)

de Patricia Iordache in Dulciuri, 27 Feb 2013 | 15075 vizualizari

 

Cand m-am mutat din Bucuresti in Cernavoda, am pregatit aceste "friganele". Bucuroasa, am servit cativa prieteni care au exclamat: Öooo!! Ai facut "Gigi-Papa"!!
Dar, oricum le-ati spune, sunt la fel de gustoase si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • - felii de paine alba (eu am folosit 9 felii);
  • - 400 ml lapte;
  • - 3 oua intregi;
  • - un praf de sare;
  • - ulei pentru prajit;
  • - zahar pudra (eu n-am avut in casa si am folosit zahar tos)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele (Gigi-Papa):

Punem laptele intr-un castronel. Ouale le batem cu un praf de sare. Feliile de paine le dam una cate una prin lapte, apoi prin ou (in aceasta ordine) si le punem la prajit in ulei incins. Le scoatem cand au devenit aurii. Le asezam pe un servetel de hartie pentru a inlatura surplusul de ulei si apoi le "tavalim"prin zahar.  

Sunt delicioase alaturi de un pahar de lapte simplu sau alaturi de o cafea

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele (Gigi-Papa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuci cu crema de vanilie