Foietaj umplut cu crema de gris si branza

de MIUTA in Dulciuri, 23 Mar 2011 | 11363 vizualizari

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

24.03.2011, 09:37

Arata grozav si-i simt si gustul...delicios!!!!

Mitinita 1

24.03.2011, 09:39

interesant

Dya Daniela Andrei 1

24.03.2011, 09:43

delicios! bine spus Ruxy! i se simte gustul!

adasev12 1

24.03.2011, 10:01

f interesant ...si arata bine bine

kukibella 1

24.03.2011, 10:12

Rocsi 1

24.03.2011, 10:32

cred ca sunt bune bune

Lau 1

24.03.2011, 10:36

interesant si delicios

mirela0911 1

24.03.2011, 10:58

interesanta crema, cred ca sunt foarte bune

La Ancuta 1

24.03.2011, 11:23

kamy 1

24.03.2011, 11:40

MotanLaOale 1

24.03.2011, 11:56

bun bun

elena1988 1

24.03.2011, 13:16

Cris2711 1

24.03.2011, 22:22

ce bunatateeeeeeeee Miuta draga

LUK 1

25.03.2011, 11:04

cat de bun

adry88 1

09.06.2011, 15:27

placee

DIANA B 1

09.06.2011, 15:40


ai di mini si di miniiiiiiiiiiiiiiiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu branza