Scoatem foietajul din congelator si il lasam sa se dezghete.
Intre timp curatam si spalam ceapa, apoi o taiem solzisori.
Spalam si ardeiul, il curatam de seminte si il taiem fasii.
Punem ciupercile la scurs, apoi le tocam marunt.
Pieptul de pui l-am spalat, l-am curatat si l-am taiat cubulete.
Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei la incins, apoi punem ceapa, ardeiul si lasam sa se inmoaie.
Adaugam apoi ciupercile si lasam legumele sa se caleasca impreuna pentru 5 minute.
Am adaugat apoi pieptul de pui, am dat focul incet si am amestecat pana acesta s-a facut.
Am oprit focul, am adaugat patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust.
Dupa ce umplutura sa racit, am adaugat smantana, ouale, inca un praf de sare si am omogenizat.
Bucata de foietaj am taiat-o in 2 si am intins fiecare bucata intr-o foaie subtire.
Am tapetat o tava cu hartie de copt, am asezat prima foaie intinsa, am pus umplutura si am acoperit cu ce-a de-a doua foaie.
Am intepat din loc in loc cu furculita, apoi am "lipit" marginile cu ajutorul furculitei.
Am uns foaia de deasupra cu putin lapte si am dat tava la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute, sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Am lasat sa se raceasca apoi am taiat-o si am servit-o.
Sa aveti pofta!