Foietaj cu dovleac

de raluxas in Dulciuri, 19 Noi 2010 | 14455 vizualizari

 

Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • -un pachet foietaj pentru pateuri 800g 
  • -o felie dovleac ras (aceala rotund si portocaliu este mai dulce) 
  • -5-6 Lg zagar 
  • -scortisoara 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Se lasa la decongelat foietajul, la temperatura camerei.  Cand este decongelat bine se poate intinde aluatul fara sa se rupa.

Se aseaza dovleacul ras, se presara putin zahar si scortisoara.Se ruleaza cat sa se acopere bine umplutura si apoi se taie.Se aseaza intr-o tava...eu am facut si mici crestaturi pe suprafata rulourilor.Se lasa la cuptorul putin incalzit in prealabil. Nu dureaza mult pana ce devin aurii rulourile...se poate observa si ca foietajul creste putin.Se taie si se serveste. Optional se poate adauga si zahar pudra, dar dovleacul a fost foarte dulce si nu a mai fost nevoie de zahar pudra.

Se serveste cu pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Haloween Mice Cake