Foi de napolitana cu crema nuga

de JulyCris in Prajituri, 8 Feb 2014 | 13921 vizualizari

 

Minunata!!!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 foi napolitane(o jumatate de pachet mic)
  • Crema
  • 500 gr zahar
  • 200 gr nuci(taiate marunt)
  • 1 pachet unt
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitana cu crema nuga:

Zaharul se caramelizeaza la foc mic. Cand devine auriu se adauga untul si nuca. Se omogenizeaza bine,apoi  se adauga imediat galbenusurile si se mai amesteca putin. Se ia de pe foc,iar cand s-a racorit putin se adauga albusurile batute spuma. Se umplu foile de napolitana,iar deasupra lor se pune o greutate. Se taie a doua zi.

TIPS-URI

1

Dublati cantitatea daca vreti sa faceti intregul pachet de napolitane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu crema nuga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert foi de napolitana cu crema caramel si nuca