Focaccia cu struguri

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2016 | 3052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 varf cutit sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 g drojdie uscata
  • 100 ml apa calduta
  • 50 ml lapte
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • struguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu struguri:

Intr-un bol adaugam faina,sare,zaharul facem o adancitura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut,2 linguri ulei,amestecam adaugand treptat apa calduta,pana rezult aun aluat omogen,adaugam restul de ulei si framantam bine.

Acoperim vasul cu un prosop curat,lasam la dospit cca 20 min,

Intindem coca intr-o foaie adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,acoperim si mai lasam la dospit inca 10 min.

Stropim cu putin ulei de masline si adaugam struguri(spalati si scursi bine de apa)

Dam tava la cuptorul incalzit cca 20-30 min pana ce se rumeste frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernite cu sunca si porumb