File de Tilapia în crustă de cartofi

de Bunica in Peste, 6 Mai 2015 | 3433 vizualizari

 

Tilapia este un peste oceanic slab și foarte bun la gust. Așa că l-am executat îmbrăcat.......... să nu-i fie frig;)

 

INGREDIENTE

  • 1 file peste tilapia
  • 2 cartofi
  • 2 linguri sâmburi de semințe de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • 20 g unt
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de Tilapia în crustă de cartofi:

Cartofii se curăță, spală si se pun la fiert.

Când au fiert îi facem un piure în care punem semințele de floarea soarelui și untul.

Peștele spalat, uscat cu șervețele absorbante, se sărează, piperează și se trece prin făină.

Îmbracă pestele în cartofi si prăjește în uleiul încins până se rumenește pe ambele părți.

Servește cu salată sau piure de spanac - ca mine;)

Daca ti-a placut reteta noastra "File de Tilapia în crustă de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

anca_rm 1

07.05.2015, 09:03

interesant

Sim0na 1

08.05.2015, 08:54

Ligia Bxl 1

25.04.2016, 15:05

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Medalioane de somn