File de pește cu roșii și ceapă verde

de elucubratiiculinare in Peste, 9 Aug 2013 | 2643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 file de pește - cod, știucă, merluciu
  • 8 fire de ceapă verde
  • 4 roșii potrivite
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pește cu roșii și ceapă verde:

Încingem cuptorul la 180 grade C. Fileurile de pește se condimentează cu sare și piper negru. Se aranjează peștele într-o tavă - de preferat de yena unsă cu ulei (aprox. 1 lingură). Ceapa verde se curăță, se spală și se taie mărunt. Roșiile de spală și se taie felii - eu le-am tăiat în jumătăți, apoi le-am feliat. Presărăm ceapa tăcată și aranjăm roșiile în tavă deasupra peștelui. Stropim cu vin alb și restul de ulei de măsline.  Se dă la cuptor pentru 30 minute.     Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pește cu roșii și ceapă verde" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor