File de pastrav cu piure de telina

de divainbucatarie in Pastrav, 24 Feb 2011 | 6531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru piure de telina – 2 portii:
  • 1 telina mare
  • 1 ceapa de marime medie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri vin alb
  • 1 cub de unt
  • sare
  • piper
  • Peste :
  • file de pastrav,
  • 4-5 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pastrav cu piure de telina:

Telina o punem la fiert. Intre timp calim ceapa taiata foarte marunt in uleiul de masline. Peste aceasta turnam vinul si lasam sa fiarba 1 minut. Cand telina este fiarta o pasam. Integram ceapa calita si untul, asezonam cu sare si piper si mixam pana se omegenizeaza compozitia.

Pentru a praji pestele nu trebuie decat sa incingem foarte bine uleiul, astfel incat sa nu se lipeasca. Prajim patravul pe ambele parti 4- 5 minute.
Il punem peste pireul de telina si il servim cald.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pastrav cu piure de telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin