File de pangasius in crusta

de ela in Pangasius, 11 Apr 2010 | 6169 vizualizari

 

ceva mai usor dupa mancarurile grele de paste

 

INGREDIENTE

  • 1kg file pangasius,
  • condiment pentru peste(sau un amestec de coriandru,rozmarin),
  • sare,
  • ulei de masline,
  • zeama de la jumatate lamaie,
  • pesmet,
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in crusta:

Se dezgheata fileul si se sterge bine.

Se face un sos din zeama de lamaie,o lingura de masline si condimente si se unge fileul cu aceasta compozitie,se lasa sa stea la rece 30minute.Sebate un ou cu putina sare.Fileul se da prin pesmet si prin oul batut si se prajeste in ulei de masline cate3-4minute pe fiecare parte pana prinde o crusta aurie.

Noi am servit cu garnitura de cartofi noi natur si salata de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in crusta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ubulika 1

16.05.2010, 12:21

pangasius..preferatu meu

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:24

aici lipsea o furculita, am completat setul!

ela 1

01.06.2010, 15:27

nu merge pusa furculita,degeaba te chinui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana