File de pangasius cu vinete la gril

de simona72 in Pangasius, 9 Sep 2013 | 5413 vizualizari

 

A fost masa rapida de ieri, dupa ce am tras o fuga la Metro dupa peste...am ajuns tarziu ca nu mai aveau ceva pt buzunarul meu, asa ca m-am multumit si cu pangaasius. Acolo era de la standul cu peste proaspat...daca este asa sau nu, nu stiu, am mai avut o discutie pe tema asta pe site...

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pangasius
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 lingurite sos de soia
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 vanata alba
  • pt sos:
  • 1 lingura branzica si smantana ceva fin de la Delaco
  • 2 linguri iaurt gras grecesc
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • pt decor: felii de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu vinete la gril:

Vanata spalata si stearsa de apa, se taie in felii si se prajeste in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline. Pestele se spala, se usuca cu prosop curat de bucatarie sau servetele, se condimenteaza cu sare, piper, putin sos de soia si ulei de masline. Se maseaza pestele cu ingredientele si se lasa la frigider pana sunt gata celelalte.

Pt sos: amestecam toate ingredientele, condimentam dupa gust, zdrobim usturoiul si amestecam. Pestele il prajim in tigaia gril unsa cu putin ulei de masline cate 5 minute pe o parte si pe alta. Servim pe farfurie pestele cu feliute de lamaie,vinete si sos.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

pestele este cel mai sigur prajit atunci cand se desprinde usor cu o spatula de pe tigaia gril

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu vinete la gril" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon