File de pangasius cu sos de iaurt

de Bya Ralu in Pangasius, 28 Mai 2016 | 6913 vizualizari

 

Inspiratia am avut-o de pe internet unde am vazut o reteta similara cu un sos de iaurt

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mari de file de pangasius
  • ulei de masline
  • sare/piper/praf de ghimbir

Pentru sos:

  • 1 cutie mica de iaurt degresat
  • 1/2 lingurita mustar
  • cateva frunze de patrunjel
  • 1 catel de usturoi mare
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu sos de iaurt:

Fileul de pangasius se taie in bucati potrivite,se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline si putina apa.

Se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca ptuin pe ambele parti.

Pentru sos:

Punem intr-un bol inalt iaurtul,mustarul,condimentele,frunzele de patrunjel si usturoiul pisat si bagam blenderul sa facem o pasta fina.

Punem condimente dupa gust.

Bucatiile de pangasius se servesc alaturi de sosul de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

roxana_simona 1

30.05.2016, 22:34

bun

Bya Ralu 1

31.05.2016, 10:54

mihaelar63 1

31.05.2016, 23:28

Bun sosuletul pe peste !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius