Filetele de pangasius se spala bine, se sareaza putin pe o parte si pe cealalta .Usturoiul se curata se piseaza marunt se adauga patrunjel verde tocat marunt si putin ulei de masline. Se amesteca cu o lingura pana se formeaza un sos de culoare verde. Se ung bine bucatile de pangasius pe amandoua parti si se pun intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se stoarce putina lamaie peste ele si se baga la cuptorul incalzit la 180 grade timp de 20-25 minute.
Se curata o ceapa se taie marunt si se pune sa se caleasca cu putin ulei. Intre timp spalam ardeiul pe care il taiem marunt si il adaugam peste ceapa calita. Usturoiul il curatam il taiem si pe le si il amestecam cu ceapa si ardeiul. Adaugam orezul bine spalat si vreo 2 cani de apa, putin delicat dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic. Dupa ce apa a scazut iar orezul este aproape fiert se adauga patrunjelul taiat marunt si se mai lasa cate minute sa fiarba.
POFTA BUNA LA TOTI!!!