File de macrou pe pat de mamaliga

de Bunica in Peste, 2 Iul 2013 | 8363 vizualizari

 

File de macrou pe pat de mamaliga si cu mujdei ,un preparat foarte gustos pentru pranz!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de macrou
  • Mamaliga:
  • 1 cana malai
  • 3 cani apa
  • 1 vf. lingurita sare

Mujdei:

  • o capatana usturoi
  • cateva fire patrunjel
  • 1/2lingurita ulei
  • cateva picaturi zeama de lamaie
  • putina coaja de lamai rasa(cat dazi lamaia o singura data de jur imprejur)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou pe pat de mamaliga:

Fileul de macrou se spala,se usuca bine cu un servetel absorbant si se pune in tigaia Dry Cooker.Lasa 3-4 minute pe fiecare parte.

Intr-un ceaun punem apa cu sare la fiert.

Cand da in clocot punem malaiul in ploaie.

Mestecam sa nu se prinda.

Este gata cand se desprinde de ceaun cu usurinta sau gustam malaiul sa fie fiert.

Mujdeiul:

Curatam usturoiul,punem putina sare si il pisam.La sfarsit il frecam cu putin ulei,adaugam cateva picaturi de zeama de lamaie,putina coaja rasa de lamaie si patrunjelul tocat marunt.

Asamblare:

mamaliga,fileul de peste si mujdeiul .

 

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou pe pat de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit cu mamaliga si piper ( mujdei de usturoi)