Pieptul de curcan l-am prajit fara ulei in tigaie.
Dovlecelul curatat de coaja l-am taiat in felii lungi. Am prajit in putin ulei de masline feliile de dovlecel si felii de rosii.
Pe o farfurie am asezat 2 felii de dovlecel,una in continuarea celeilalte. Am pus la mijlocul feliei de dovlecel cu bucata de carne pe care am presarat-o cu sare, piper si coriandru macinate, busuioc maruntit.
Pe felia de carne am pus 1/2 felie de cascaval. Am pliat una dintre feliile de dovlecel, am pus deasupra acesteia o alta feliuta de cascaval.
Am pliat si celalalt capat al feliei de dovlecel si am asezat o alta feliuta de cascaval.
Am pus o felie de rosie pe care am presarat-o cu putin busuioc.
Deasupra rosiei am asezat o feliuta de cascaval.
Am pus cate 2 turnulete in cate o tava ceramica si am introdus tavile in cuptorul incalzit la 250 grade Celsius.
L-am lasat in cuptor doar cateva minuta pana s-a topit cascavalul.