Ardei umpluti cu cus-cus si rosii

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2011 | 7373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei grasi mari
  • 600 g carne tocata de pui, porc, vita sau amestec
  • 200 g cus-cus
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 1/2 legatura marar tocat marunt
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 600 ml rosii pasate
  • sare, piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu cus-cus si rosii:

Se spala ardeii, se curata de cotor si seminte si se sareaza.

Se curata ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana se inmoaie, apoi se adauga carnea tocata, verdeata, 400 ml de rosii pasate si cus-cusul. Se condimenteaza cu sare si piper si se umplu ardeii cu aceasta compozitie cu ajutorul unei lingurite.

Se aseaza ardeii in picioare intr-o oala incapatoare, se adauga rosiile ramase si apa cat sa ii acopere. Se fierb la foc mic cca 30-40 de minute.

Se servesc cu pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cus-cus si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 400 lei
1699.99 lei
1299.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (31)

Corinuta 1

02.08.2011, 10:09

Vlad

aziz 1

02.08.2011, 17:25

uite la asta nu m-a dus bibilica

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 23:21

buni buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu fasole rosie si bacon