File de cod cu susan si salata mexicana

de csillag1993 in Peste, 19 Feb 2011 | 4996 vizualizari

 

Este un preparat simplu de preparat,gustos si ieftin!

 

INGREDIENTE

  • 4 buc File de peste
  • 50 g Susan
  • 80 g Faina
  • 2 Oua
  • 70 g Pesmet
  • Salata verde(decor)
  • Lamaie(decor)
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod cu susan si salata mexicana:

-Fileul de peste se spala,se fasoneaza,se sareaza si se lasa la zvantat...
-Se bat ouale,faina si pesmetul se cerne,pesmetul se amesteca cu susanul...
-Pestele se trece prin: faina,ou si prin pesmetul cu susan...
-Se prajeste in ulei incins pe fiecare parte...
-Se monteaza pe farfurie cu salata mexicana!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod cu susan si salata mexicana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

csillag1993 1

25.02.2011, 22:36

mihaelar63 multumesc....

E coaja de lamaie razuita....

Ligia Bxl 1

22.03.2011, 16:10

tare bun

bucatar_de_inchiriat 1

05.01.2013, 09:37

O singura observatie, minora. Bordura farfuriei, "spatiul de siguranta" al consumatorului, intotdeauna trebuie lasata libera.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu sos tomat