Carnaciori in foietaj

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2013 | 6834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • carnacior subtire
  • susan
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Taiem carnaciorii in bucati potrivit de mari. Aluatul foietaj,dezghetat la temperatura camerei il taiem fasii. Imbracam bucatile de carnaciori in fasii de aluat. Ungem aperitivele cu ou batut cu putina sare si presaram susan sau mac . Le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana s-au rumenit frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv