Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 5147 vizualizari

 

Am vazut poza pe internet si am zis de ce sa nu incerc si eu si chiar am fost multumita de rezultat :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 5 felii de salam
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval:

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta de salam peste care se aseaza un patratel de cascaval. Se ia cate un colt si se duce catre mijloc, la fel se procedeaza si cu celelalte 3. Se aseaza in tava si apoi se introduc in cuptorul incins. Se lasa pana se coc uniform.

Se servesc calde sau reci alaturi de un pahar de bere :))

TIPS-URI

1

Umplutura poate fi cu ceea ce doriti (ciuperci, carne tocata, etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]