Ficatei lionezi

de mihasara in Ficat, 21 Apr 2016 | 14684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 100ml vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi- facultativ
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei lionezi:

Spalam foarte bine ficateii, ii curatam de pielite si ii taiem in doua.

Punem intr-o tava ficateii cu uleiul,piperul si sarea si dam la cuptor pentru 5 minute.

Intre timp tocam ceapa julien si o punem peste ei in tava.

Amestecam si dam iar la cuptor pentru 10 minute.

Dupa cele 10 minute punem si vinul peste ficatei si ceapa si mai lasam inca 15 minute cu cuptor.

Presaram patrunjelul tocat fin si servim cu cartofi la cuptor, cartofi natur sau piure.

Eu ii prefer cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Daca ii vrem mai rumeniti ridicam tava cat mai sus in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei lionezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficăței cu mămăligă