Ficatei lionezi

de mihasara in Ficat, 21 Apr 2016 | 16014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 3 cepe mari
  • 100ml vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi- facultativ
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei lionezi:

Spalam foarte bine ficateii, ii curatam de pielite si ii taiem in doua.

Punem intr-o tava ficateii cu uleiul,piperul si sarea si dam la cuptor pentru 5 minute.

Intre timp tocam ceapa julien si o punem peste ei in tava.

Amestecam si dam iar la cuptor pentru 10 minute.

Dupa cele 10 minute punem si vinul peste ficatei si ceapa si mai lasam inca 15 minute cu cuptor.

Presaram patrunjelul tocat fin si servim cu cartofi la cuptor, cartofi natur sau piure.

Eu ii prefer cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Daca ii vrem mai rumeniti ridicam tava cat mai sus in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei lionezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

22.04.2016, 09:03

elucubratiiculinare 1

24.04.2016, 08:48

CameliaR 1

12.05.2016, 12:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu ficatei