Ficat picant de pui cu ciuperci

de Ade200 in Ficat, 24 Mar 2012 | 3846 vizualizari

 

O mâncare gustoasă, rapidă, sănătoasă, mie îmi place mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 caserolă de ficat de pui
  • 500-1000 g de ciuperci champignons
  • unt şi ulei pentru prăjit
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • ardei iute/pasta de ardei/boia iute
  • frunze de pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat picant de pui cu ciuperci:

Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi se pun în tigaie, se pune capac, vor lăsa apă. După ce-şi lasă toată apa, se dă focul tare şi se fierb vreo 10-15  minute. Se scurg de apa lăsată, se adaugă o lingură de unt şi ulei şi se prăjesc puţin. 

Ficatul se taie în 2, se tamponează cu prosop de hârtie să nu fie ud. Se adaugă în tigaie, acoperindu-l cu ciupercile. Se supraveghează şi se mai întoarce. se face repede.

Se adaugă sos de soia, ardei iute(am pus pastă de ardei iute), piper şi sare doar dacă mai e nevoie. Când vă place cât e de făcut, se opreşte focul şi se presară pătrunjel verde tocat.

Se serveşte cu o salată sau murături. Cine doreşte, poate adăuga piure, orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat picant de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci