Ficăţei la tigaie

de madi_marin in Pui, 27 Oct 2012 | 11098 vizualizari

 

Nu mai pregătisem de ceva timp nişte ficăţei. Mie imi plac preparaţi cât mai simplu. De aceea i-am preferat la tigaie şi bine condimentaţi cu sare, piper şi boia iute.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficăţei de pui
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăţei la tigaie:

Ficăţeii de pui se curăţă, se spală şi se pun la fiert pentru 15 minute.

Se scot pe un prosop absorbant ca să se scurgă de surplusul de apă.

Se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia şi se pun la prăjit în tigaia cu ulei încins. Se acoperă cu un capac şi se întorc din când în când până se rumenesc frumos.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăţei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

lilik 1

28.10.2012, 09:44

grozavi

iry-gabriela 1

28.10.2012, 10:17

ficatei trebuie sa pap fff mult ca am lipsa de fier tare asa ca imi plac

adry88 1

28.10.2012, 10:24

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu legume sotate