Piept de pui si legume in tigaia wok

de camelia75 in Pui, 2 Ian 2013 | 4059 vizualizari

 

Usor,rapid si sanatos.:)

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 400 gr baby carrots (conserva de la Bonduelle)
  • 2 dovlecei mari
  • 500 gr rosii cherry
  • 1 lingura seminte floarea soarelui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita chilli
  • 50 ml ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si legume in tigaia wok:

Incingem uleiul in wok, apoi adaugam carnea taiata in fasii mai groase, chilli si dovleceii taiati cubulete mari. Lasam la foc 5-6 minute, dupa care adaugam rosiile cherry, morcovii baby carrots, semintele si mai lasam pe foc 3 minute. Adaugam sosul de soia si dupa 3 minute oprim focul.

Servim cu frunze de ceapa verde deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si legume in tigaia wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie