Rulada de pui cu spanac

de adela1981 in Pui, 17 Mar 2012 | 5163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  400 gr piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei  
  • 200 gr spanac fiert si tocat  
  • 2 catei de usturoi  
  • 3-4 morcovi fierti, subtiri si mici  
  • 50 gr branza de oi  
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Se aseaza pieptul de pui, fiind mare l-am taiat in doua, se pune peste o folie alimentara si se bate usor pana ce se subtieaza nu foarte tare, riscati sa se rupa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza spanacul fiert si tocat. Deasupra spanacului se presara usturoiul pisat si branza de oi rasa. Asezam morcovii fierti pe margine si rulam cu grija sa nu iasa umplutura. Legam cu o ata de bucatarie si asezam intr-o tava, unsa cu ulei.

Acoperim cu staniol, facem cateva gaurele si introducem la cuptorul incalzit  20 min, dupa care descoperim si mai lasam  sa se rumeneasca usor cca 10-15 min. Se poate servi cald alaturi de o garnitura sau rece, feliat  pe un platou de aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:35

faine faine faine

Sim0na 1

19.03.2012, 13:41

Arata delicios!

adela1981 1

19.03.2012, 21:53

Va multumesc, a fost apreciata de fetele mele!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu cartofi evantai