Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi in Multicooking, 4 Mai 2019 | 3488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 gr ficatei de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 3 ardei galbeni
  • 2 ardei kapia
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • 1 lingurita rasa cimbrisor
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 linguri suc de rosii de casa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs.

Ardeii galbeni si kapia ii coaceti, pe toate partile. Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat sunt fierbinti, pentru 20-25 de minute. Dupa acest timp, ii decojiti, indepartati cotoarele si semintele. Ii taiati in fasii, apoi in cuburi mai mari.

  Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul il curatati si il maruntiti.

Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. 

Apasati functia Brown/Saute, apoi  butonul Start/Stop, puneti uleiul. Adaugati ficateii, ceapa si usturoiul. Amestecati din cand in cand in ei, pana se rumenesc usor. Ii sotati circa 5 minute.

 Adaugati ardeii copti, sucul de rosii, sare, piper, boia dulce si iute, cimbrisorul, iar la final jumatate de cana cu apa. Amestecati totul.

Apasati functia Meat/Stew, setati un timp de 25 de minute, presiune High. Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, la fel si supapa de abur sa fie blocata.
Apasati Start.

Cand a trecut timpul de gatire, apasati butonul Start/Stop, deschideti supapa de aburi sa se elibereze.

Dupa ce a iesit tot aburul, deschideti capacul.

Serviti ficateii cu mamaliguta calda, pe care presarati niste parmezan ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune