Ficatei cu sos

de -Licurici- in Ficat, 25 Iun 2015 | 4811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 3 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu sos:

  • Ficateii se spala si se scurg de apa, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si se gatesc in jur de 10 min, pana se rumenesc.
  • Intr-un castron se pun 3 linguri de bulion si 3 linguri de apa, se amesteca, apoi se adauga peste ficatei.
  • Usturoiul se piseaza, se adauga in tigaie si se mai lasa 5 min pe foc.
  • Cand este gata, se adauga patrunjelul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

- Andreea - 1

27.06.2015, 09:27

Ficateii de pui sunt printre preferatii mei ... si ce buni cu mamaliguta

-Licurici- 1

27.06.2015, 10:02

Foarte buni

MotanLaOale 1

27.06.2015, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecel