Ficatei cu smantana si marar

de Miha in Ficat, 27 Apr 2011 | 16281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 50 g unt
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 200 g smantana
  • sare si piper
  • marar verde
  • busuioc
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu smantana si marar:

Ficateii curatati si spalati se presara cu putin busuioc, apoi se pun intr-o tigaie impreuna cu untul.

Se acopera cu un capac si se inabusa cateva minute, apoi turnam vinul, saram si piperam dupa gust. Cand lichidul din tigaie a scazut punem smantana in care am incorporat mararul tocat marunt si usturoiul pisat. Mai dam cateva clocote, pana se omogenizeaza sosul.

Se servesc calzi cu garnitura preferata. Piticii mei au vrut orez cu cascaval si sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (75)

mihaelar63 1

03.05.2011, 00:14

Trebuie testati

divainbucatarie 1

03.05.2011, 16:23

ANCA 1

31.05.2011, 18:44

facut azi, declar sosul asta deliciossssssss

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei la gratar