Se pun ficateii la prajit cu ulei de masline si doua canutze de apa, intai trebuie sa fiarba un pic pentru a se pastra moi si apoi se voir rumeni cand apa se va evapora. Tot acum se adauga si condimentele.
Intre timp se pune la fiert si orezul. Daca la ficatei vi se pare ca inc anu sunt fierti bine li se mai poate adauga apa pe parcurs. Se pune deasemenea si apa la fiert pentru broccoli. Pe acesta l-am pus in apa clocotita si l-am lasat cateva minute, dupa aceea l-am scos pe o farfurie i-am pus sare si l-am stropit cu putin ulei de masline.
Dupa ce s-a fiert orezul, aproximativ 20 minte, se razuie morcovul si se pune la calin cu ulei de masline, sare, piper alb si putina apa. Se lasa cateva minute cat sa se inmoaie si apoi se amesteca cu orezul. Pentru ca orezul sa se lege se adauga un ou. Se mai lasa doua trei minute pe foc cat sa se omogenizeze.
Si apoi se servesc.