Ficăței de pui lionezi

de elucubratiiculinare in Ficat, 22 Oct 2012 | 8851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficăței de pui,
  • 200 g ceapă,
  • 100 ml ulei,
  • 100 ml vin alb sec,
  • 60 g făină,
  • pătrunjel verde,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • frunze salată verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăței de pui lionezi:

Ficățeii de pui se spală și se curăță de pielițe. Se așează pe un prosop de bucătărie de hărtie să absoarbă toată apa. Ceapa se curăță de coajă, se spală și se toacă juliene. Ficățeii se trec prin făină și se prăjesc în uleiul încins pe ambele părți până se rumenesc. Se scot pe un platou. În uleiul rămas călim ceapa pentru 2-3 minute la foc mare, după care stingem cu 100 ml vin alb. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Aducem și ficățeii în tigaie și amestecăm ușor. Servim imediat pe o farfurie ornată cu salată verde, presărând pătrunjel verde tocat deasupra.  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăței de pui lionezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)