Asemanator retetei de paste cu ragu dar de aceasta data folosim carnea de carnati ... aceasta varianta este mult mai delicioasa !!!
Carnatii ii curatam de pielita ,punem carnea intr-o farfurie si o maruntim cu ajutorul unei furculite.
Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim carnea de carnati .Amestecam bine,presaram sare si piper si din cand in cand adaugam putina apa.Lasam la foc potrivit pentru 15-20 minute.
Cand carnea e gata, adaugam rosiile in bulion ( maruntite),si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn . Dam la foc iute pentru 2 minute.Gustam de sare .
Separat punem apa la fiert.Cand apa fierbe,punem sare apoi adaugam pastele.Se fierb conform indicatiiilor de pe ambalaj , amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .
Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa.
Patrunjelul si busuiocul se spala si se toaca marunt.
Asezam pastele in farfurie,punem sosul cu rosii si carnati si presaram busuioc si patrunjel.
Se servesc fierbinti .
Pofta buna !
1
La aceasta reteta putem adauga si legume ca dovleac,dovlecei,morcov...taiate cuburi si adaugate in tigaia cu carnati .