Paste cu carne de pui, masline si mazare

de alldaycooking in Paste, 25 Feb 2012 | 4298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste colorate
  • 150 gr piept de pui
  • 1 mana de masline Kalamata
  • 100 gr mazare (congelata)
  • 2 linguri mascarpone sare parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de pui, masline si mazare:

Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pieptul de pui l-am taiat fasiute si l-am prajit in foarte putin ulei. Cand carnea a fost rumenita pe ambele parti am adaugat maslinele si mazare. Am lasat sa se caleasca impreuna timp de aprox 5 minute. Inainte de a lua de pe foc am adaugat putina sare si mascarponele. Am amestecat bine sosul format si l-am adaugat la pastele fierte si bine scurse de apa. Am presarat parmezan peste paste in momentul cand le-am pus pe farfurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de pui, masline si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si lamaie