La piata niste dragalase vinete mai micute si zvelte le ocolea toata lumea. De cum le-am vazut am si stiut ca le doresc coapte cu branza. Acasa in frigider nu tu parmezan, nu tu mozzarella. Va asigur ca au fost delicioase si cu banalul cas proaspat de oaie. Cumpar cas de la aceiasi persoana si nu dau gres
Spalati si stergeti vinetele .Spalati rosiile
Feliati vinetele , sarati si lasati sa se scurga de zeama .
Bateti spuma 3 oua . Adugati pesmet , sare , piper , oregano .
Fiecare felie de vinete se da prin amestecul cu ou .
Puneti feliile impanate in tava cu folie de copt .
Razuiti cas deasupra . Dati 10 minute la cuptor .
Pe fiecare felie de vanata se pun felii de rosii si rade din nou cas . Sarati putin
Dati la cuptor inca 10 minute .Daca va place ca preparatul sa fie mai rumen mai lasati pana capata textura si consistenat dorita .
Noi am servit cu salata de castraveti si paine de casa .
Pofta buna !!!
1
Feliile de vinete le puteti servi si ca garnitura langa o friptura la gratar .