Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.

de Dan_Alexandru in Vita, 21 Apr 2012 | 5839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr muschi de vita
  • 6 frunze de salvie
  • 35 gr vin alb
  • 15 gr unt
  • 200 gr faina
  • Ulei de masline .
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.:

Taiem muschiul de vita felii , il batem putin pe margini  ( atentie , de obicei muschiul de vita nu se bate nu se spala). in fine , eu l-am batut putin , am adaugat pe fiecare felie cate o frunza de salvie iar apoi am pus cate o felie de prosciutto crudo . Dam fiecare felie prin faina , nu multa faina , le punem in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , cand s-au facut pe ambele parti , adaugam vin alb si imediat un cubulet mic de unt , dam focu la maxim , amestecam incet 13 secunde cat sa se lege sosul de vin . Asezati preparatul estetic pe farfurie si cu restul frunzelor de salvie le folosim la decor .

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la gratar