Fasolica groasa cu carnati oltenesti

de jolygina in Mancaruri de legume, 30 Mar 2012 | 8974 vizualizari

 

mancarea noastra preferata

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole uscata
  • 4 carnati oletenesti
  • o lingura sau 2 de ulei
  • o capatana de usturoi mai mica
  • putin tarhon
  • 4 cepe
  • un morcov
  • o lingura de bulion sau putina boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica groasa cu carnati oltenesti:

Punem sa fiarba fasolea impreuna cu morcovul taiat rondele si ceapa , le lasam sa fiarba bine ,adaugam putin delicat sau sare si piper cum doreste fiecare 

Cand este fiarta bagam de 3 -4 ori blendarul vertical in ea ,sa nu se faca ca o pasta ,sa se mai vada cat de cat boabe intregi ,dupa care adaugam boiaua sau bulionul, carnatii care au fost putini prajiti si usturoiul pisat. Apoi o frecam cu uleiul folosind o lingura de lemn , iar la sfarsit punem putin tarhon pentru aroma 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica groasa cu carnati oltenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati