Fasole verde cu tochitura

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2014 | 2633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Fasole verde congelata ( jumatate de punga am folosit eu )
  • tochitura ( carne afumata , slanina , carnat afumat , in untura )
  • jumatate de rosie ( obtional )
  • sos de rosii ( 5 linguri )
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu tochitura:

Scoatem fasolea de la congelator , punem in apa clocotita si lasam la foc mediu la fiert ;

Cand fasolea este aproape fiarta , adaugam peste un varf lg sare si mai lasam pana aceasta a fiert ;

Strecuram de apa ;

Adaugam 5 linguri sos de rosii , sare , piper  , vegeta , amestecam si punem in farfurie ;

Tochitura o punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 - 3 minute pana s-a topit untura si afumatura s-a rumenit putin ;

Scurgem de untura ramasa ; Punem in farfurie alaturi de fasole ;

Jumatatea de rosie pe care am clatit-o o taiem rondele sau feliute si o punem in farfurie alaturi de fasole si tochitura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gallo Pinto