Se curata cartofii, se spala se taie aproximativ in sase, se pun catofii la prajit in ulei in cantitate mare sa fie scufundati in ulei, se lasa sa se faca aproape total dupa care se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei.
Separat se taie ceapa fin si se taie baconul in fasii de 1 cm, se pune ceapa la sotat in putin unt si se adauga si kaizerul, se adauga si 2 linguri de ulei de masline si se lasa pana se face kaizerul, dupa care se scoate tot pe hartie absorbanta pentru a indeparta grasimea in exces.
Se va trece la aranjarea preparatului dupa cum urmeaza: se pun cartofii intr-un vas de Jena si se va adauga peste ceapa si kaizerul, separat se bat ouale bine si se va amesteca cu smantana se sareaza si pipereaza si se va da la cuptor aproximativ 25-30 de minute.
Sper ca v-am starnit interesul si sper sa va placa.
Pofta Buna