Fasole scazuta cu cartofi si rosii

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 15 Aug 2012 | 4522 vizualizari

 

vazusem reteta pe un site dar normal ca de obicei am mai modificat-o:)))e faina combinatia de fasole pastai cu cartofi...nu am mai mancat pana acuma:D

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g fasole galbena congelata
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 2 rosii mari coapte
  • 1 ceasca vin rosu
  • patrunjel maruntit uscat
  • sare,piper,busuioc,putin cimbru si boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu cartofi si rosii:

Intr-un ceaun punem cartofii taiati cubulete si fasolea congelata, adaugam putina apa. Ceapa, usturoiul si morcovul se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc, se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit dupa care se adauga in ceaun si se pune apa cat sa acopere totul. Se lasa la foc mic sa fiarba, se asezoneaza cu 1 lingura de vegeta si restul condimentelor. Se adauga si rosiile taiate cubulete sau bagate la robot. Se pune si ceasca de vin rosu si se lasa asa, daca scade apa prea mult se mai completeaza. Cam in 40 de minute este gata totul. Se presara patrunjel maruntit uscat sau proaspat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu cartofi si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu ghebe si usturoi