Fasole pastai pentru iarna

de kamy in Conserve, 10 Sep 2011 | 30097 vizualizari

 

Pana acuma o opaream,o puneam la scurs,o bagam in pungi si in congelator cu ea.De anul asta a trebuit sa o pun la borcan,pentru ca nu mai am loc in congelator.

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai(eu bineinteles ca am avut oloaga)
  • sare
  • aspirina
  • frunze de telina(obtional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai pentru iarna:

   Spalam fasolea,indepartam codita(eu rup numai partea dinspre vrej)o rupem in 2 sau in 3,cum va place si o punem la fiert in apa cu sare.Cand e fiarta pe trei sferturi (3/4),oprim focul.Punem fasolea in borcane,apa in care a fiert peste,un sfert de aspirina deasupra,frunze de telina taiate marunt,punem capacul si le punem la fiert in duntz,20 min.

Daca puneti fasolea si apa fierbinte in borcane,neaparat sa puneti apa fierbinte peste ele,iar cand apa incepe sa fiarba miciti focul.Dupa ce s-a scurs timpul,borcanele se lasa la racit in apa,dupa care se sterg si se pun la rece.

TIPS-URI

1

in apa in care fierbeti fasolea,sare se pune normal,ca la o ciorba.

2

daca dati de fasole care are ate,aruncati-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

12.09.2011, 15:59

Nuuuuuuuuuuuuuu

LUK 1

12.09.2011, 16:20

Kamy harnicuto..numai eu am nimic in camara..poate pt ca n-am camara?

kamy 1

12.09.2011, 19:24

luk....te las la mine,ca am unde numai fa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti la otet