Fasole pastai cu kaizer

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2016 | 5769 vizualizari

 

Colega mea cu care locuiesc a avut o pofta cu aceasta combinatie

 

INGREDIENTE

  • o bucata de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 conserve de fasole pastai verde
  • ulei de masline
  • unt
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu kaizer:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline si unt.

Se adauga kaizerul taiat feliute si se adauga peste ceapa ,se lasa sa se rumeneasca putin,impreuna cu usturoiul strivit,se mai adauga ulei daca mai este nevoie.

Fasolea pastai se scurge de zeama ,se taie in bucati mai mici si se adauga peste kaizer.

Se amesteca bine,se pun si condimentele,se poate pune si putina apa sa fiarba 5-10 minute(eu nu am mai pus,)am lasat cam 5-10 minute fara apa.

Se serveste cald

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Loboda prajita cu afumatura de la untura