Fasole galbena scazuta la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Mai 2018 | 12032 vizualizari

 

o delicioasa mancarica de post

 

INGREDIENTE

  • 750 gr fasole galbena congelata
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa mica
  • 2 rosii foarte coapte
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • frunze proaspete de telina si patrunjel
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare si piper macinat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta la tigaie:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam si le taiem in bucatele potrivite.

Punem in tigaie 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugam legumele tocate si 1 lingurita bobite de mustar, lasam sa se soteze legumele aproximativ 5 minute la foc mic spre mediu.

Adaugam apoi rosiile taiate bucatele, amestecam.

Punem fasolea decongelata, presaram putin sos de soia, acoperim tigaia cu un capac pentru 15 minute.

Potrivim cu sare si piper macinat dupa gust, apoi adaugam verdeata proaspat tocata.

Oprim focul, mai lasam in jur de 5 minute tigaia acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane reteta de post economica si delicioasa