Fasole galbena cu rosii si usturoi

de silvi0ara in Mancaruri de post, 28 Mai 2010 | 6490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg fasole galbena
  • 3 rosii proaspete
  • 1 capatana usturoi proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 lingurita vegeta uscata
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu rosii si usturoi:

Se curate fasolea de ate,se spala si se pune intr-o cratita cu apa calda cat sa acopere fasolea.Se lasa sa fiarba impreuna cu vegeta uscata(se gaseste la plafar)si putina sare.Cand este aproape gata,se adauga rosiile curatate de pielite si seminte,se dau pe razatore si se aduga peste fasole impreuna cu usturoiul pisat.

Fasolea cand este gata se serveste cu marar proaspat tocat sau patrunjel,dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

28.05.2010, 20:42

salivezzzzzzz....k imi plac enorm

silvi0ara 1

28.05.2010, 21:35

Asa este Lia,si mie imi place cel mai mult.Si simpla cu mujdei de usturoi este tare buna.
Ma bucur ca va place.

nadina73 1

28.05.2010, 22:04

si mie imi place mai ai sylvia ca vin5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti